Modular Exhibition Stands For What? How Is It Done?

Blog

Modular Exhibition Stands For What? How Is It Done?

Modüler fuar standlarının kolay yanı yap boz şeklinde tak çıkar şeklinde olmasıdır. Sökülüp takıldığı için modüler fuar standı türleri fuarlarda genellikle kolaylığı nedeni ile tercih edilir. Özellikle çok fazla katılımcı firmanın olduğu fuar programlarında bu tür küçük standlar tercih edilir.

Modular Exhibition Stands For What? How Is It Done?
Modüler fuar standlarının daha çok tercih edilmesindeki diğer etkenler fuarın süresi, tanıtım alanlarının genişliğine bağlıdır. Mal ve hizmetlerin fuar ziyaretçilerine ve yatırımcılara tanıtımı, firmanın ürün ve hizmet reklamlarının etkili şekilde yapılması için çerçeve modülünde paneller kullanılır.

Modüler fuar standları nasıl yapılır?
Modüler fuar standlarında ana madde olarak sunta, suntalam, mdf, mdf lam, cam, çelik, highglass gibi materyaller kullanılır. Modüler fuar standları firmaların istediği boyutlarda üretilir. Küçük alanlarda firma yetkililerine ve fuara katılan ziyaretçilere konfor sağlar. Firmalara fuarda ayrılan alan eğer yeterince büyükse isteğe bağlı olarak ek bölümler eklenebilir.

Ana maddeleri dayanıklı ürünlerden alındığı için sağlam duruşları ile dikkat çekerler ancak fuar alanında ziyaretçilerin ve firma yetkililerinin güvenliğini sağlamak amacıyla kurulumu parke zeminlere ya da halı ile kaplanmış zeminlere üzerine yapılır. Modüler fuar standları şık görünümü ile firmanın imajını tazeleyip ziyaretçilerin ve ya olası yatırımcıların dikkatini çektiği gibi yüksek konfor sağlamanın yanı sıra kolay kurulumu, hızlı monte ve demonte edilmesi ile zamandan tasarruf sağlar.

Modüler stand sistemleri fuara katılacak firmalar için özel tasarımlardır. Firmaların arzu ve isteklerine göre tasarlanan modüler fuar standları tamamı hazır paneller ile oldukça kolaydır. Kısacası firmaların talep ettiği tasarımlar kısa süre içerisinde oluşturulabilir.

Modüler fuar standları alternatif kombinasyonlarla, kurulumu yapılmış haliyle satışa sunulur. Fuarlarda firma adına kiralanmış alanlarda seçenekli tasarımlar sunan modüler fuar standlar oldukça makul fiyatları ile katılıcı firmalar tarafından rağbet görür.

Diğer standlara nazaran farklı ışıklandırmaları ile hem ziyaretçilerin hem de fuara katılımcı olan yatırımcıların ilgisini çeker. İç alan aydınlatması ya dış cephe ışıklandırması ile tasarımını olduğundan daha ferah ve geniş gösterebilir.

Modüler fuar standlarında fiyat uygulaması
Modüler tasarım fuar standları diğer tasarımlara göre daha işlevsel ve ekonomik bulunmuştur ve her sektöre uygunluğu nedeni ile başta ulusal fuarlar olmak üzere, fuarlara katılım gösteren çoğu firma tarafından tercih edilmektedir.

Lakin modüler tasarım fuar standları fiyatları için tam bir rakam söylemek mümkün değildir. Her firmanın istekleri birbirine göre farklılıklar gösterir, her firma için fuar alanında kiralanan kısmın büyüklüğü değişkendir. Bu gibi etkenler fiyatlar üzerinde oynamalara neden verir.

LED aydınlatmalar, iç alan aydınlatmaları ve dış cephe aydınlatma sistemleri, sunum sırasında ziyaretçilere yönelik kullanılacak ses sistemleri, LED ekran akıllı ekran panelleri gibi istekler firmalar tarafından tercih edilmektedir ve bu tercihler modüler tasarım fuar standlarının fiyat belirlenmesinde doğrudan etki eder.

Modüler fuar standları neye göre seçilmelidir?
Modüler fuar standları alternatif tasarımları ile kurulu bir şekilde pazarlanmaktadır. Firmalar, standları satın almadan önce tüm modelleri incelemeli ve kurulum özelliklerini analiz ederek tasarımın artı ve eksi yönlerinin farkına varmalıdır. En güncel ve en büyük modelin seçilmesi firmalara fuar sırasında fayda sağlayacaktır. Çünkü modüler stand tasarımları tak çıkar yapısı ile ilerleyen zamanlarda istenilen boyutlarda kullanılabilir.

Tek bölmeli modeller yerine birden fazla kullanım alanına olanak sağlayan modelleri tercih etmelisiniz. Seçim yaptığınız modüler fuar stand tasarımları firmanızı en iyi yansıtacak tasarım olmalıdır. Çünkü fuarlarda kullanılan standlar firmaların kartviziti niteliğinde fazlasıyla önem arz etmektedir.

İçinde birden fazla kullanım alanı barındıran modüler stand tasarımları geniş alanlı modüler yapı olarak kullanabileceğiniz gibi tak çıkar yapısı ile istediğiniz zaman parçalara ayırıp bölmeler halinde tekli sistem olarak da kullanabilirsiniz. Fuara katılım sağlayacak firmalar açısından müşterilerin ilgisini çekecek tasarımlar, konfor ve kolaylık sağlayan tasarımlar ve kişilere özel alan verebilecek tasarımlar daha ön planda olmalıdır.

Hem kurulum kolaylığı olarak firma ve yetkilileri zorlamayıp zamandan tasarruf eden, hem ekonomik avantaj sağlayan, hem de her bölümünü parçalara ayırıp ayrı ayrı fonksiyonlarla kullanabileceğiniz tasarımlar önceliğiniz olmalıdır. Bu tür modüler stand tasarımları size ulusal ve uluslararası fuarlarda kolaylık sağlayacaktır. Seçeceğiniz doğru modüler stand tasarımları firmanızı daha şık, estetik gösterecek ve firmanızı ziyaretçilere daha kapsamlı tanıtmanızda yardımca olacaktır.


Would you like to work with us?

Work with us, and a part of our family to produce custom solutions to your needs, you can get detailed information and contact us at any time.

Add a Comment

You must be logged in to post a comment